KOD NAS MOŽETE PRONAĆI…

U našim prodajnim objektima možete naći preko 1600 različitih tepiha, 100 vrsta staza (čupavih, običnih, tepih staza) , preko 20 dezena itisona i 40 dezena linoleuma ( već dve godine u ponudi imamo i SPORTSKE PODOVE po neverovatnoj ceni!!!) Dosta teretana i sportskih hala, proizvodnih hala, hodnika, garaža, kuhinja, ordinacija su naše mušterije opremile sa istim.

Ovo je peta godina kako kod nas možete naći laminat, različitih dezena, debljina, ali i zagarantovanog i dugogodišnjeg kvaliteta, jer je naš laminat švajcarske i nemačke proizvodnje PRVE klase (laminat koji ispunjava više, zapadne standarde). Osim laminata nudimo i lajsne za laminat, kao i profesionalne ( “izofloor”) folije koje se postavljaju ispod laminata ( imamo običnu, od 3mm i od 5mm).

Itisona imamo uvek preko 20 različitih dezena na stanju. Opšivanje itisona se ne naplaćuje.

Za bilo koju stazu da se opredelite, mi Vam je sečemo, u centimetar koliko Vama treba i na licu mesta je opšijemo. Opšivanje je gratis!

Imamo i ukrasne slike, garnišne, lustere, prostirke za kupatilo, krevete, dušeke, taburiće , posteljinu, jastuke, dečije posteljine, zavese, draperije, ženske tašne, stolice plastične…. Načini plaćanja robe koju kupite kod nas su: novčano (kešom), karticama i čekovima (do 6 mesečnih rata).

NEŠTO MALO VIŠE O TEPISIMA…

I dalje najaktuelniji i najmoderniji tepisi su “čupavi” ili stručno “shaggy” tepisi. Mogu biti akrilni, od poliestera, viskoze, ručnočvorovani, mašinski, ali ono što je zajedničko za sve njih je da su jako udobni, prijatni na dodir (možete i spavati na njima), lako se održavaju i prostor u kojem se nalaze – čine bogatijim.

Mašinski tepisi, nama dugo godina poznati od veštačkog materijala (akrila), veoma su kvalitetno urađeni, dugotrajni su, a i laki za održavanje za razliku od vune kojoj je potrebna posebna pažnja, jer je vuna nežna, osetljiva i izložena napadu moljaca.

Moderni ravni tepisi, odišu veselim bojama i veoma zanimljivim šarama. Oni su “stara dobra navika” za koje se ljudi veoma često opredeljuju.

Takođe, imamo i “reljefne” tepihe, sa različitom visinom flora, izuzetnog kvaliteta i neobičnosti, kao i one sa velikim brojem čvorova po kvadratnom metru, što utiče na gustinu flora i moć tepiha.

IMAMO SVE… SAMO DOĐITE I UVERITE SE!!!

Za sve porudžbine preko 8.000 din. troškove kurirske službe snosimo mi! ROBU ŠALJEMO U SVE GRADOVE I SELA ŠIROM NAŠE ZEMLJE!!! 

PB120495PB120510PB120509PB120472PB120519
Facebook
Facebook
Instagram